Jedina CDP & Marketing Automation platforma koja iskorištava punu snagu podataka prve i nulte strane, kombinirajući naprednu analitiku i AI automatizaciju za pružanje visoko prilagodljivih personaliziranih iskustava u širokom rasponu nativno izgrađenih i integriranih marketinških kanala. Upoznajte tim i kulturu tvrtke SALESmanago

O meni

Ja sam Damir Radulić, rođen sam u Rijeci 14. kolovoza 1968. Školovanje osnovno, srednje i fakultetsko također sam završio u Rijeci. Volim košarku, muziku, skijanje, druženje. Roditelji su mi uvijek govorili da volim skupe igračke, najprije Hi-Fi a kasnije sredinom ’90 i Wi-Fi

Radim kao change management konzultant, pomažem tvrtkama u rastu i razvoju, kao i boljoj organizaciji, optimizaciji svih ljudskih, materijalnih i financijskih resursa. Polja ekspertize su i konsolidacija ICT infrastrukure, projektiranje i implamentacija naprednih software rješenja i infrastrukture i financijski kontroling i analiza.

Povijest

Još kao srednjoškolac imao sam trgovinu ploča i kazeta koje sam prodavao gotovo svim diskotekama na Kvarneru i šire. Krajem 1997 osnovao sam ISP Kvarner.NET i počeo pružati usluge pristupa Internetu sa 240 modemskih (ISDN) ulaza ali vrlo brzo fokusirao sam se na poslovne korisnike kojima sam od 1998 do 2002 godine pružao usluge spajanja na Internet putem WiFi veze, što je sigurno bilo prvo komercijalno korištenje WiFi tehnologije.

Kompetencije

Informatika i financije vrlo su usko vezani uz sve poslove kojima sam se bavio, od knjigovodstveno financijskih knjiženja, obračuna i isplate plaća, preko pripreme natječajne dokumentacije, budžetiranja, strateškog planiranja, pripreme projektne dokumentacije i ugovora o građenju pa do marketinga i prodaje. Zadnjih 8 godina radeći u dentalnoj industriji vodio sam poslove marketinga, prodaje, vođenja investicija u i izvan Hrvatske, digitalnog marketinga, vođenja online kampanja, izrade poslovnih i planova strateškog razvoja, konsolidacije ICT sustava i implementacije ERP aplikacije uz integraciju i izradu plana nadogradnji sukladno potrebama dentalne industrije, optimizacije angažiranog kapitala odnosno smanjenja troškova financiranja, uvođenje ISO 9001 certifikata, realizacija EU fondova i odobravanje bespovratnih sredstava i još mnogo toga.

Iskustvo

Preko 25 godina iskustva u financijama, računovodstvu, informatici, prodaji, marketingu, komercijali, upravljanju, planiranju i analizi. Od 1994 kada sam se prvi put formalno zaposlio radio sam u građevinskom sektoru, u očevoj tvrtki Rijekaprojekt inženjering (projektiranje, nadzor i konzalting) gdje sam učio a kasnije i vodio financijsko računovodstvene poslove. Kasnije sam upravljao i cijelom informatikom te pripremom dokumentacije za javna nadmetanja i komercijalom. 2000 godine kupnjom austrijskih ulagača ISP servisa Kvarner.NET postajem CEO dioničkog društva europroNET, gdje sam kao izvršni direktor radio na poslovima ekspanzije. Kao rezultat je otvaranje Point of Presence čvora u Zagrebu i povećanja broja poslovnih korisnika u Rijeci i Zagrebu. Nakon Internet iskustva gdje sam naučio server administraciju (AD, DHCP), Proxy, Radius, WiFi, TCP/IP i ostale ICT vještine i znanja 2002 zapošljavam se u Alarmautomatici kao KAM za RFID i tehničku zaštitu u retail industriji. Nakon toga ponovo u Rijekaprojekt inženjeringu gdje vodim COO, CFO i CTO poslove i kratko u Metronet telekomunikacijama. 2012 godine zapošljavam se u poliklinici Smile gdje ostajem do 2019. U poliklinici Smile vodio sam poslove informatike (održavanje, planiranje, implementacija, integracija), prodaje, marketinga, planiranja i vođenja investicija, kontrolinga i analize.