Projektiranje i konsolidacija ICT-a

Analiziramo, predlažemo rješenja, projektiramo i integriramo napredna informatička rješenja prilagođena vašem poslovanju

Analiza sigurnosnih rizika,

Internet pruža mnoštvo korisnih informacija no bitno je zaštiti računala i servere od malicioznih programa, virusa, malware-a, kripto virusa i drugih prijetnji. Osim vanjskih prijetnji jako je važno ograničiti pristup podacima zaposlenicima i drugim korisnicima. Često su štete, krađa i gubitak podataka rezultat zlonamjernog djelovanja iznutra. Zaštitite vaše poslovanje i podatke.

Jeste li se pitali koliko bi vas koštalo da izgubite podatke ili koliko biste bili van igre?

Integracija ERP, CRM i online alata

Odabir adekvatnog aplikativnog rješenja za evidentiranje svih poslovnih procesa, vođenje kadrovske evidencije, obračun i isplatu putnih troškova, isplatu plaća, blagajničko poslovanje, materijalno i skladišno poslovanje, financijsko knjiženje i analitiku, bitan je korak u poslovanju. Greške u krivom odabiru mogu biti vrlo vrlo skupe.

Analizom potreba, poslovnih procesa i specifičnih zahtjeva odabrati ćemo i integrirati najkvalitetnije, sigurno i trajno aplikativno rješenje.

Analiza, projektiranje i implementacija ICT rješenja

Računala, poslužitelji, pisači, aplikacija i informatika općenito, još se nažalost, u mnogim tvrtkama gleda kao nešto bez čega se može. Takvima, dok ne sazriju, često ne možemo pomoći. Savjetujemo, projektiramo, implementiramo najkvalitetniju ICT opremu vodeći računa o potrebama, budžetu i zahtjevima naručitelja.

Vodimo se premisom da ulaganje u ICT i sigurnost podatak nije trošak nego investicija i dugoročno ulaganje u posao.

Planiranje i migracija ICT infrastrukture u Cloud

Čuli ste sigurno, svi pričaju o cloud-u. Treba li vam? Poslujete na više lokacija, pristupate istoj bazi podataka, spremate podatke na jednoj lokaciji ili jednostavno nemate prostora za smještaj nove opreme u uredima? Moguće da ste kandidat za cloud rješenja. SaaS (Office 365), PaaS (Windows Azure), IaaS (AWS, Google) i drugi zbunjujući pojmovi koriste se u cloud computing-u i jako je bitno naglasiti da nije cloud sve što je negdje, tamo na Internetu.Savjetovati ćemo, predložiti optimalna rješenja i planirati migraciju na cloud.

Optimizacije ICT troškova

Optimizacija i konsolidacija ICT sustava u većim tvrtkama može smanjiti značajno troškove. Niz je kontrolnih točaka, postupaka i analiza kojima možemo sastaviti projekt optimizacije sa ciljem smanjenja operativnih troškova ICT-a u ukupnim troškovima tvrtke. Iznosi zaista mogu iznenaditi i vjerujemo da sve tvrtke imaju prostora za uštede.

Često se vlasnici ne stignu baviti mikro menadžmentom ili jednostavno nemaju ulaznih podataka temeljem kojih bi mogli izračunati koliko npr. košta ispis A4 stranice ili sat vremena rada poslužitelja.