fbpx

SALESmanago uspostavlja tehnološko partnerstvo s Googleom

SALESmanago #1 AI driven CDPX

SALESmanago, jedna od najvećih tvrtki u Europi koja nudi platformu korisničkih podataka i sustave za automatizaciju marketinga, započela je partnerstvo s Googleom. Prva zajednička inicijativa je pokretanje Cinderella AI – alata za pretraživanje i preporuku proizvoda za e-trgovinu. Stvoren je na temelju rješenja SALESmanago i Google AI Visual Search Engine.

Cinderella AI je inovativan alat koji vam omogućuje traženje proizvoda pomoću slike. Koristi tehnologiju pretraživanja vizualnih proizvoda koja značajno poboljšava iskustvo kupčeve kupovine. Riječ je o funkcionalnosti s ogromnim poslovnim potencijalom: prema Gartneru, tvrtke koje će do 2021. godine odlučiti promijeniti izgled svojih web stranica i prilagoditi ih za podršku vizualnom i glasovnom pretraživanju, povećati će prihode od mrežne prodaje za 30%. To je ujedno i funkcionalnost koju potrošači očekuju: prema SocialMediaToday, čak 62% milenijalaca želi koristiti vizualno pretraživanje prilikom kupnje.

Više na https://bit.ly/3eZdCIv

AI Driven Hyperpersonalization Engine
AI Driven Hyperpersonalization Engine

SALESmanago vodeća je platforma i rješenje za personalizaciju online sadržaja i automatizaciju procesa marketinga i prodaje. Pogonjena umjetnom inteligencijom najnovije generacije Copernicus osigurava barem 25% veću konverziju i prihode te potpuno personalizira sadržaj čak i neregistriranim posjetiteljima web stranica i drugih online sadržaja.

Probajte besplatno 30 danaKontaktirajte nas mailom na sales@salesmanago.com za više informacija i dogovor oko prezentacije SALESmanago rješenja.

Više o SALESmanago rješenjima na SALESmanago web stranicama