fbpx

Umjetna inteligencija prodaje

SALESmanago AI Product Recommendation Engines

Koncept preporuka proizvoda od strane umjetne inteligencije revolucionarno su promijenile svijet marketinga. Temeljem Accenture analize, umjetna inteligencija povećati će prodaju za 38% i generirati 14 bilijuna dolara dodatnog prometa do 2035.

U prosjeku upotreba preporuka proizvoda daje otprilike 500% veće konverzije u odnosu na generičku ponudu.

Budući da se informacije o velikoj učinkovitosti preporuka proizvoda mogu naći gotovo svugdje, nema mnogo pouzdanih izvora koji opisuju kako funkcioniraju različiti mehanizmi za preporuke i koji su algoritmi učinkovitiji.

AI platforme za preporuke proizvoda su sustavi koji omogućuju prikazivanje personaliziranih sadržaja, kompatibilnih sa svim informacijama o proizvodu kako bi se povećala stopa konverzije i prodaja. Takve se preporuke mogu prikazati na raznim mjestima, poput odredišne stranice, košarice, e-poruke ili web push obavijesti. Način na koji su proizvodi odabrani ovisi o odabranoj vrsti preporuke. Svakako pročitajte analizu učinkovitosti SALESmanago AI platforme i usporedbu sa drugim rješenjima na tržištu. Pogađate već …

Neovisno o tome jeste li već naš korisnik ili ne, a želite testirati vizualno pretraživanje na svojoj web stranici, jednostavno nas kontaktirajte mailom support@salesmanago.com Implementacija traje manje od tjedan dana.

Više o SALESmanago rješenjima na SALESmanago web stranicama